Billig hemsida, varför behöver du en billig hemsida?

Vad är hemsidefällan?

Många som ska köpa en ny hemsida idag funderar ofta på vart de ska vända sig för att få det bästa priset. Just priset är nog det som styr allra mest vart folk väljer att vända sig då de ska köpa en ny hemsida. I alla fall om det inte handlar om en mycket avancerad webbplats som kanske ska driva omfattande e-handel och liknande, då brukar säkerhet och användarvänlighet vara i centrum.

Det misstaget som många gör då de ska köpa sig en ny och billig hemsida är att stirra sig blind på startkostnaden. Alltså vad de betalar för själva sidan. Det många företag gör i detta läge är att pressa ner startkostnaden hårt för att sedan ta ut en avgift för att ta hand om sidan och hålla den uppdaterad. Ofta är det till och med så pass illa att de gärna med mening försöker göra underhållet omständigt om du inte är mycket tekniskt kunnig. Det är precis detta som kallas för hemsidefällan.

Vart bör du då vända dig för att inte hamna i hemsidefällan? Vi rekommenderar att kontakta Sino Media då det faktiskt var de som började att prata om detta problemet och själva har skrivit en artikel om just hemsidefällan. Vill du läsa mer om hemsidefällan? Klicka här för att komma till Sino Medias artikel om ämnet.

Hemsidefällan sino media

Lämna ett svar

Stäng meny